8 Σεπ 2011

ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ?

Κάθε χρόνο έως την 25 Αυγούστου περίπου μετά από πρόσκληση του Αθλητικού
Οργανισμού του Δήμου γινόταν συνάντηση των εκπροσώπων των ποδοσφαιρικών
ομάδων που δηλώνουν έδρα τους τον Βύρωνα, να αποφασίσουν για τις ώρες
των προπονήσεων στο γήπεδο της Εργάνης.
 Έχει σημασία να τονιστεί ότι ενώ οι άνθρωποι της Δόξας προσπαθούσαν επί τρία χρόνια να γίνουν κάποιες αλλαγές στα ωράρια για την αντρική ομάδα και τις υποδομές συναντούσαν από συγκεκριμένους αλλά και τους αρμόδιους του Δήμου την κατηγορηματική άρνησή τους. Το ένα επιχείρημά τους ήταν ότι όλα στο πρόγραμμα έχουν καλώς. Το άλλο, τους το έχει πάρει σβάρνα η πραγματικότητα. Στο παραμύθι τους, ψόφισε ο δράκος.

Τη φετινή χρόνια ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού  Δήμου Βύρωνα, (έτσι ονομάζεται το νέο ΝΠΔΔ) είναι αλήθεια ότι στις θέσεις κλειδιά έχει νέους ανθρώπους που χρόνια ασχολούνται με τον αθλητισμό. Παρ' ολα αυτά δεν κάλεσε τη καθιερωμένη συνάντηση, ούτε ειδοποίησε έως σήμερα την Δόξα
αν θα γίνει ποτέ!

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις φήμες που κυκλοφόρησαν, ότι θα φτιάξει και θα επιβάλλει τη τελευταία στιγμή, ο Δήμος ένα άλλο πρόγραμμα με σκοπό να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα συγκεκριμένης ομάδας και παράλληλα να δημιουργήσει προβλήματα στη Δόξα, έχει ανησυχήσει τον κόσμο της ομάδας.

Οι μηχανισμοί προστασίας που λειτουργούν στα πλαίσια του Δήμου πάντως ούτε να διανοηθούν ότι θα καταφέρουν να εμποδίσουν η να φέρουν αναστάτωση στη λειτουργία τόσο του αντρικού τμήματος της Δόξας όσο και σε αυτή των υποδομών.

ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ
ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΆΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ.

Όι γονείς των παιδιών των τμημάτων υποδομής παρακολουθούν απο κοντά το θέμα. 'Οπως είναι φυσικό το ίδιο κάνουν και οι οπαδοί της. Το ΔΣ επίσης.

Ο κ. Δήμαρχος γνωρίζει άραγε αυτή τη μεθόδευση?

ΔΟΞΙΤΕΣ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ!