2 Δεκ 2011

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ!

ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ.

Είναι γνωστό το γεγονός ότι Δόξα Βύρωνα χρησιμοποιεί στο γήπεδο της ΕΡΓΑΝΗΣ για τις ανάγκες της (γραφεία, αποθηκευτικούς χώρους), πολύ λιγότερα τετραγωνικά μέτρα, από όλες τις άλλες ομάδες. Και ο χώρος δεν είναι ουδέτερη παράμετρος.
Χρόνια τώρα, σε όλες τις θέσεις υπευθύνων στα διοικητικά όργανα του Δήμου που έχουν σχέση με τον αθλητισμό, τοποθετούνται φίλοι, μέλη και στελέχη συγκεκριμένης ομάδος. Όχι τυχαία. Ακόμα και αν πολλοί από αυτούς λειτούργησαν κατά καιρούς σωστά, είναι προφανές ότι η τοποθέτησή τους είναι προσπάθεια προβολής ισχύος. Το κράτος διαλέγει τους ανθρώπους του και αυτό βέβαια δεν ενδιαφέρει τη Δόξα. Πάντως και οι συμβολισμοί έχουν τη σημασία τους.
Το πρόβλημα το οποίο είναι γνωστό σε όλους τους Βυρωνιώτες που παρακολουθούν τα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας είναι, ότι όλα αυτά γίνονται, γιατί στα πλαίσια του Δήμου λειτουργεί ένας μηχανισμός προστασίας συγκεκριμένου σωματείου, μηχανισμός με σχετική αυτονομία, και πολλές φορές υπεράνω από τα συλλογικά όργανα δημοτικού ελέγχου.

παιδικό ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ - ΑΟΝΑ 2-0 AFC PREMIER 2011-12. Νοέμ. 2011

Καλή σχετικά εμφάνιση της ομάδας με αντίπαλο την πιο δυνατή έως τώρα ομάδα που έχει παίξει.
Ωραία γκολ δουλεμένα στη προπόνηση.

settore giovanile Doxa Virona calcio