16 Μαΐ 2013

ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΠΗΣ !

Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε το βιντεο με το κόσμο της Δόξας στον αγώνα με το ιστορικό σωματείο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Δυστυχώς ο πρόεδρος του Εθνικού τα κατάφερε έτσι ώστε αντι να έλθουν στο Βύρωνα όπως θα έπρεπε οι πολυάριθμοι φίλοι της ομάδος του Εθνικού να έλθει μόνο αυτός και μέρος της "προστασίας".

Η παρακάτω ανακοίνωση είναι του ΔΣ της Δόξας πριν τον αγώνα ανάμεσα στις δυο ιστορικές ομάδες:

Η Διοίκηση του ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ και ο Γιώργος Τζαβέλλας προσωπικά, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο για την άψογη εμφάνιση της ομάδας που είχε ως αποτέλεσμα την νικηφόρο έκβαση του αγώνα έναντι του Χαραυγιακού με εντυπωσιακή νίκη (1-3).

Εδώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους φιλάθλους του ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ που με την παρουσία τους στο γήπεδο, την ευπρεπή συμπεριφορά τους και τον ενθουσιασμό τους, αποτελούσαν τον «δωδέκατο παίκτη» της ομάδας μας.
Αναφερόμενοι ιδιαίτερα στον αυριανό αγώνα με τον Εθνικό θέλουμε να σας γνωρίσουμε τα εξής:
1. Ο Εθνικός είναι μια ιστορική ομάδα στην οποία δεν αρμόζουν και δεν ταιριάζουν τα απαράδεκτα επεισόδια και οι τραμπουκισμοί που έγιναν στον αγώνα με το Μοσχάτο στο γήπεδο του Ρέντη, γεγονός που αποδεικνύει ότι η επιλογή του συγκεκριμένου γηπέδου ήταν πολύ κακή επιλογή εκ μέρους τους, δεδομένου ότι ο ανωτέρω αγώνας θα μπορούσε να είχε διεξαχθεί στο γήπεδο του Ελληνικού.
2. Από την αρχή εκφράσαμε την επιθυμία μας να διαθέσουμε εισιτήρια στους φιλάθλους του Εθνικού για τον αυριανό αγώνα με την προϋπόθεση φυσικά να διατεθούν και στους δικούς μας φιλάθλους εισιτήρια στον επαναληπτικό αγώνα στο γήπεδο του Εθνικού.
3. Ο Γιώργος Τζαβέλλας επικοινώνησε προσωπικά ο ίδιος για το ανωτέρω θέμα με τον κ. Αγγελόπουλο ο οποίος είπε πως θα τον ξανακαλέσει εκ νέου πράγμα το οποίο δεν έγινε ποτέ και βέβαια δεν επικοινώνησε κατ' επέκταση με κανένα πρόσωπο από τη Διοίκηση του ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ, ενώ ειπώθηκε σε Μέλος της Διοίκησης ότι μιλάει μόνο με παράγοντες του εξωτερικού.
4. Παρόλα αυτά είμαστε ανοιχτοί στο να διαθέσουμε εισιτήρια σε όλες τις ομάδες γιατί ο σκοπός μας δεν είναι να δυναμιτίζουμε κανένα κλίμα, σεβόμαστε την ιστορία κάθε αντίπαλου Σωματείου, τόσο μάλλον του ιστορικού Σωματείου του Εθνικού και τους φιλάθλους του και σίγουρα μόνο εμείς δεν είμαστε υπαίτιοι για όλο αυτό το θέμα που προέκυψε σε ότι αφορά τη διάθεση εισιτηρίων.
5. Οποιοσδήποτε εκ μέρους της Διοίκησης του Εθνικού επιθυμεί μπορεί να επικοινωνήσει για εισιτήρια με τον Γιώργο Τζαβέλλα ή με την Πρόεδρο της ομάδας κα Ματθίλδη Μαρνέρη.
6. Κλείνοντας ο Γιώργος Τζαβέλλας θέλει να σας ευχαριστήσει προσωπικά για τα συγχαρητήρια που του απευθύνατε για την άνοδο της Μονακό στη Ligue 1.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς (παλαιάς κοπής)
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΤΘΙΛΔΗ ΜΑΡΝΕΡΗ ΕΛΕΝΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ