3 Μαΐ 2012

ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΞΑ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΚΟΜΑ.......

Στις 2-5-2012 συνεδρίασε το ΔΣ της ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ.
Στη συνεδρίαση έγινε μια κατ’ αρχήν εκτίμηση για τη φετινή πορεία της ομάδος και μια κουβέντα για το μέλλον της ομάδας, τις ανησυχίες και τις προσδοκίες του κόσμου της.
Είναι γνωστό ότι όλοι οι Δοξίτες θέλουν την ομάδα τους να πάει μπροστά και να ανέβει σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Απ’ ότι φαίνεται σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις αλλά και από τις απόψεις και εκτιμήσεις που εκφράζονται στους διαλόγους στη Δημόσια σφαίρα (internet), υπάρχουν ενδιαφέρουσες γνώμες, αλλά ιδίως φαίνεται σαφώς να υπάρχει από πολλούς η διάθεση να βοηθήσουν την ομάδα ώστε να γίνουν οι σωστές επιλογές και κινήσεις, να διορθωθούν τα όποια λάθη ώστε να πάει η ομάδα ακόμα καλύτερα. Να υπάρξει τελικά η μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση για τη Δόξα.
Στα πλαίσια αυτά το ΔΣ αποφάσισε να γίνουν εκλογές για εκλογή του νέου ΔΣ το αργότερο έως τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου με στόχο να εκλεγεί από τον κόσμο τις ομάδος ένα ΔΣ που θα ανταποκρίνεται στη θέληση του κόσμου της Δόξας, να ανέβει η ομάδα ποιο ψηλά.
Το ΔΣ καλεί λοιπόν όλους έχουν ένα σχέδιο για την ομάδα, όσους μπορούν να βοηθήσουν με τον τρόπο τους, να βγουν μπροστά. Να αρχίσει άμεσα μια συζήτηση για το ποιοι, το πότε, το γιατί και το πώς, με ποιούς και ιδίως με τι, για να είναι οι επόμενες χρόνιες, χρονιές νέων επιτυχιών για την ομάδα μας.
Κάθε πρωτοβουλία για συζήτηση από φίλους, οικονομικούς παράγοντες, ιστορικά στελέχη, αλλά ιδίως από τη βάση της ομάδας είναι όχι μόνο δεκτή από το ΔΣ της ομάδας (που θα συμμετέχει) αλλά κρίνεται και απαραίτητη για να φθάσει η ΔΟΞΑ με σχέδιο, ισχυρή και έτοιμη, σε μια συνέλευση που θα εκλέξει ένα ισχυρό νέο ΔΣ.
 Δ.Σ το οποίο θα πρέπει να στηρίξουμε όλοι ώστε να ανταποκριθεί στο όποιο σχέδιο και στις ανάγκες της ομάδας.

Το ΔΣ του ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ