1 Απρ 2013

ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ο Βασίλης Αγγελακόπουλος από 6 χρονών παίζει μπάλα στα τμήματα υποδομής της Δόξας. Το κυριακάτικο ντεμπούτο του, σε επίσημο ματς (έως τώρα είχε παίξει μόνο σε φιλικά) ευχόμαστε και σε αυτόν, να είναι η αρχή μιας επιτυχημένης πορείας.
Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ποδοσφαιριστές όπως οι Δημήτρης Κασσιανός, Μάριος Βαφειάδης, Παναγιώτης Βλάχας, Χρήστος Βουτάς, Κώστας Ρόπας, και Πάρις Βακερλής είχαν τη τιμή να φορέσουν την φανέλα της Δόξας σε αγώνα με την αντρική ομάδα. Φέτος σε συνθήκες πιο δύσκολες (πρωταθλητισμός γαρ, ο Βασίλης ήταν ο πρώτος που το κατάφερε. Γιατί ο Ρόπας και ο Βουτάς είναι "παλιοί" με την έννοια ότι είχαν παίξει και το 2011-12.
Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από το αρχείο του "ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΠΑΛΑ"και είναι αφιερωμένες στα παιδιά και στους κατά καιρούς προπονητές τους.

ΚΑΣΣΙΑΝΟΣ δεύτερος από δεξιά στη κάτω σειρά, ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ έκτος από δεξιά στη επάνω σειρά και ΒΟΥΤΑΣ ένατος από δεξιά στη επάνω σειρά. Φώτο από αγώνα με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στου ΡΕΝΤΗ


ΚΑΣΣΙΑΝΟΣ έκτος από δεξιά στην επάνω σειρά, ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ και ΒΟΥΤΑΣ έκτος και έβδομος από δεξιά στην κάτω σειρά. (από αγώνα με Εθνικό Πειραιώς)





ΚΩΣΤΑΣ ΡΟΠΑΣ σε τουρνουά με το ΠΑΙΔΙΚΟ το 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου