25 Οκτ 2011

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ

Στις 15-10-2011 αναρτήθηκε στο blog το video από τον αγώνα του εφηβικού της ΔΟΞΑΣ με τον ΑΟ Βύρωνα. Το video το συνόδευσε κείμενό μας το οποίο τελικά κακώς αναφέρθηκε στο τρόπο που έπαιξε η πολύ καλή ομάδα του ΑΟ Βύρωνα. Μόλις χθες μάθαμε ότι ο Αργύρης, ο προπονητής της ομάδας του Α.Ο,έκφρασε τη δυσαρέσκεια του. Θεώρησε ίσως ότι είχαμε σκοπό να θίξουμε τον τρόπο δουλειάς του και τον ίδιο, πράγμα βέβαια που ούτε θα μπορούσαμε να το διανοηθούμε. Το σχόλιο  αναφερόταν στο τι μας φάνηκε στο γήπεδο στο συγκεκριμένο ματς και σε καμιά περίπτωση στο τι διδάσκει και επιδιώκει ο προπονητής. Αναγνωρίζουμε παρ’ όλα αυτά ότι ήταν ατυχής η αναφορά και λάθος μας να εκφράσουμε γνώμη για το πώς έπαιξε η «αντίπαλος» ομάδα. Γνώμη που μπορεί να ήταν και λαθεμένη.

Αισθανόμαστε όμως ειλικρινά ότι έχουμε μια υποχρέωση. Να ζητήσουμε

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ που ελπίζουμε να τη δεχθεί.

Στον Αργύρη που γνωρίζουμε ότι είναι άριστος προπονητής και δάσκαλος, θαυμάσιος άνθρωπος, κόσμημα για το χώρο του ποδοσφαίρου.
Στον Αργύρη που όλοι οι Δοξίτες αναγνωρίζουν τη μεγάλη του προσφορά στη ΔΟΞΑ από τη θέση του προπονητή, σε δύσκολα χρόνια.
Στον Αργύρη που κάθε ομάδα θα ήθελε να είχε στις τάξεις της.
Στον Αργύρη από τον οποίο έχουν πολλά να μάθουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές για το ποδόσφαιρο.