22 Δεκ 2011

Η ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΤΟΥ ¨ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"



Αντιπροσωπία της Δόξας Βύρωνα την Πέμπτη 22-12-11 το απόγευμα, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο της ομάδας Μπάμπης Ζαχαρόπουλο επισκέφτηκε το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ στο Καρέα. Ήταν παρόντες ο γενικός αρχηγός κ. Άκης Κακαρίκος, ο γ. γ κ. Γιάννης Σακκάς, οι προπονητές κύριοι Ρόπας και Ζυγούρης , οι ποδοσφαιριστές κύριοι Στάθης Καραλάγας, Άγγελος Ζαφειράκης, Άκης Λουσαράκης, Γιώργος Λεβέντης, Σίλβιο Μοροσάνου, οι Κώστας και Ηλίας Ρόπας και οι φίλοι της ομάδας κύριοι Αλέκος Αναγνωστόπουλος και Βασίλης Βαφειάδης.


Η κ. Μπουκουβάλα, η υπεύθυνη κοινωνική λειτουργός του ιδρύματος ενημέρωσε την αντιπροσωπία της ομάδας για την πολύ σημαντική προσφορά του «Χαμόγελου του παιδιού» και οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν με τα πιτσιρίκια και τους χάρισαν κασκόλ, γάντια και σκουφάκια με τα σύμβολα της ομάδας και το σπουδαιότερο 80 περίπου βιβλία για τη βιβλιοθήκη τους.
Το ΔΣ της Δόξας παρέδωσε ένα συμβολικό χρηματικό ποσον στο ίδρυμα.  Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας  συγκέντρωσαν και παρέδωσαν επίσης ένα χρηματικό ποσόν. Ένα μεγάλο μπράβο για τη πρωτοβουλία τους.
Να αναφέρουμε βέβαια ότι αρκετά παιδάκια από το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ είναι τελευταία τρία χρόνια ποδοσφαιριστές στα τμήματα υποδομής της Δόξας.
Συγχαρητήρια σε όλους και ιδίως στον εμπνευστή της πρωτοβουλίας κ. Ζαχαρόπουλο.
Οι φωτογραφίες είναι προσφορά του φίλου Αλέκου Αναγνωστόπουλου.





ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΝΗΣ?

Κυκλοφορεί η φήμη ότι ο περιβόητος ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ του Δήμου ΒΥΡΩΝΑ αποφάσισε να τοποθετηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΡΓΑΝΗΣ κεραία εταιρείας κινητής τηλεφωνίας. Στην ΕΡΓΑΝΗ που κάθε απόγευμα προπονούνται τα παιδάκια των ποδοσφαιρικών ομάδων. 200 κάθε ημέρα. Εμείς βέβαια τους έχουμε ικανούς να το έχουν αποφασίσει. Η πλάκα είναι που χρόνια τώρα ο Δήμος στήριζε τις αγωγές πολιτών όταν υπήρχε το κίνημα ενάντια στις κεραίες και έστελνε μάλιστα και δικηγόρους .

Αν πράγματι το κάνουν είναι γιατί είναι βέβαιοι ότι φοβισμένοι, ανασφαλείς, άνεργοι, σε εφεδρεία και καταχρεωμένοι γονείς δεν θα αντιδράσουν.