30 Δεκ 2011

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ FOUS DE FOOT CHRISTMAS CUP 2011

ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ.
Μετά από πολύ καλή εμφάνιση το παμπαιδικό της Δόξας Βύρωνα νίκησε στον τελικό του τουρνουά την μαχητική ομάδα του CHAMPIONS CUP  με σκορ 2-1. τα τέρματα της Δόξας πέτυχαν ο Νίκος Τζίβας και ο Φώτης Αγγελακόπουλος.
Τον αγώνα ξεκίνησαν οι ΣΟΦΤΣΗΣ-ΚΑΡΑΓΚΟΥΛΑΚΗΣ-ΖΙΟΥ-ΣΟΥΛΑΝΤΙΚΑΣ-ΒΟΥΤΑΣ-ΤΖΙΒΑΣ-ΒΛΑΧΑΣ-ΑΥΓΕΡΟΣ-ΜΙΖΙΟΣ-ΑΛΕΞΙΟΥ-ΧΟΛΟΥΜΠ. Έπαιξαν και οι ΜΑΣΤΟΡΗΣ-ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΒΡΑΙΛΑΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ-ΑΛΑΤΣΑΤΙΑΝΟΣ-ΣΤΕΦΟΣ.
Ο "σκληρός" της ομάδας Παντελής Βουτάς έπαθε βαρύ διάστρεμμα ποδοκνημικής και θα επανέλθει σε ένα μήνα. Περαστικά του.


http://www.photolamp.gr/


video το πρώτο γκολ και μέρος των πανηγυρισμών.


ΠΑΙΔΙΚΟ

Στο τελικό του τουρνουά το ΠΑΙΔΙΚΟ της ΔΟΞΑΣ αντιμετώπισε την ομάδα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ (γεν.1998) της ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΕ. Πολύ σωστά οι προπονητές χρησιμοποίησαν παιδιά που ήλθαν πρόσφατα στη ομάδα και σε αυτόν τον αγώνα. Πριν δύο ημέρες στα πλαίσια της ίδιας διοργάνωσης οι ποδοσφαιριστές της ΔΟΞΑΣ είχαν έλθει ισόπαλοι 0-0 με την ομάδα του Πανιωνίου και κατάλαβαν ότι αυτή η πολύ καλή ομάδα του Πανιωνίου "παίζεται". Έτσι μπήκαν στον αγώνα πολύ ξεψάρωτοι και παρά το ότι 30ο δευτεπόλεπτο έχαναν με 1-0 κατάφεραν σχετικά άνετα να κερδίζουν 2-1 στο ημίχρονο. Σκορ με το οποίο τελείωσε ο αγώνας. Μεγάλη εμφάνιση ο Κώστας Ρόπας και πολύ καλοί όλοι οι άλλοι.
Τα γκολ της ΔΟΞΑΣ πέτυχαν οι Σταύρος Μίζιος και ο Κώστας Ρόπας.
Τον αγώνα ξεκίνησαν οι ΑΡΓΥΡΟΣ-ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΡΟΠΑΣ-ΔΗΜΑΚΗΣ-ΚΑΠΤΖΗΣ-ΣΑΚΚΑΣ-ΜΙΖΙΟΣ-ΚΑΤΣΙΟΥΛΑΣ Β.-ΔΙΓΕΝΗΣ-ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ-ΠΑΠΑΡΟΥΝΗΣ. Επαιξαν και οι ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΟΥΡΟΥΔΗΣ-ΜΑΣΡΟΥΡ ΚΑΡΙΜ-ΜΙΑΡΗΣ-ΤΖΙΒΑΣ-ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ-ΚΑΤΣΙΟΥΛΑΣ Χ.
Την ομάδα βοήθησαν να πάει στο τελικό και ο ΜΠΑΛΗΣ που έπαιξε στα προηγούμενα ματς και ο τραυματίας ΤΣΕΓΙΑ που ερχόταν με τις πατερίτσες σε όλα τα ματς για να συμπαρασταθεί στη προσπάθεια των συμπαικτών του.